Man tror det er løgn; men advokaten, Faisal A.Z. Yamani forlager en undskyldning samt og dementi inden udgangen af september fra de danske aviser, der i 2008 genoptrykte Kurt Westergaard tegning.

Muhammed

“Det skal være en klar, offentlig og betingelsesløs rettelse og undskyldning for den fornærmelse og skade, som Deres avis forvoldte, da den genoptrykte hr. Westergaards tegning sidste år”, skriver Faisal A.Z. Yamani.

Du kan læse flere rablende ideer/krav fra muslimen i artiklen Saudi-Arabien stiller ultimatum til danske aviser

Undskyld mig her, og undskyld mig dér
Jeg forstår ikke det, at skulle undskylde. At sige undskyld ændre ikke noget. Det skete er fortsat sket. Jeg tænker, og det at undskylde er magi i religiøse menneskers hoveder? Tror de, at hvis der bliver sagt: “Undskyld!” så bliver det skete tryllet væk?

Min hjerne fungere ikke sådan; men jeg tror så heller ikke på magi – hverken fra troldmænd eller guder. Hvis jeg bliver slået og få et brækket ribben, så er ribbenet fortsat brækket selv, hvis voldsmanden siger undskyld.

Hvis en person siger “grimme ting” om mig, og bagefter siger undskyld, så er det fortsat sagt, og smerter.

Hvis aviserne siger undskyld for, at have bragt en tegning af Muhammed, så har de fortsat bragt den. Religiøse mennesker hjerner operere mærkeligt.