To af de mest bindegale kristne jeg “kender” er Ray Comfort og Pat Robertson, og nogle gange mødes de med hinanden på den kristne tv-station Christian Broadcasting Network (CNB), og når de taler om evolution er det så rablende, at jeg ikke kan finde kommentarer.

Denne video, er netop Ray Comfort og Pat Robertson som forsøger at diskutere biologisk evolution, hvilket ingen af dem ved hvad er.

Husk Pat Robertson taler direkte med Gud en gang om året i bjergene
og Ray Comfort mener at Gud har skabt bananen for menneskenes skyld.

Biologisk evolution ultrakort:
Der er ikke tale om ét dyr, der er tale om grupper af dyr, som gennem mange år samlet har udviklet sig fra et stadie til et andet stadie. Det er ikke ét dyr, som forlod vandet og rendte frem og tilbage indtil det var i stand til, at trække vejret over vandet.

Biologisk evolution har ikke et endemål. Liv udvikler sig, ikke altid de stærkeste, hurtigste, eller klogeste; men de bedst tilpassede … og uden for meget uheld. Der kan være nok så tilpasset en gruppe dyr eller planter et sted, der uddør, pga. et meteornedslag, et vulkanudbrud m.m. som udsletter dem.

Biologisk evolution har intet at gøre med Big Bang. Det er to meget forskellige fænomener, at sammenblande dem viser en tydelig mangel på viden om, hvad de er.
Big Bang er universets skabelse.
Biologisk evolution er om hvordan alle levende væsener på Jorden, har udviklet sig over i over 3.900.000.000 år.