Der findes ikke mange grænser for hvad mennesker via løgne, misinformation og undladelser kan blive bange for. En af de mest mystiske ting at være bange for er jordstråler.

En lille smule undersøgelse viser nemlig, at de farlige jordstråler skyldes vand… H2O. Vand, der bevæger sig lidt inde i jordens skorpe. Hvad der er i følge overtroen er virkelig når to vandåre krydser hinanden. Hold fast det er farligt. Det ved en hver som har været ved Grenen, og set Kattegat og Skagerak støde sammen!

I følge overtroen kan de farlige jordstråler, som altså kommer fra vand, gøre mennesker, der bor over dem, alvorligt syge.

Man kan få målt sit hus for jordstråler, og heldigvis sælger de samme personer, der måler de farlige jordståler forskellige ting, der kan fjerne truslen fra jordstrålerne. Fx. diverse udformninger af kobber.

Lidt virkelig information
Der er vand overalt i den danske jord. Når det regner siver vand ned i jorden. På grund at de forskellige lag i jorden samler vandet sig i forskellige lag, fx over et lag af ler. Alt det vand som findes i jorden pumper vi op og drikker som det sundeste/mindst skadelige og mest vigtige for vores overlevelse. Vi kalder det forskellige ting: postevand, gåsevin m.m.

Læs mere om jordstråler
Jordstrålerne er under os! af Willy Wegner
Jeg tror man skal tage jordstråler alvorligt
Jordstråler – et begreb uden videnskabelig grundlag