Når jeg snakker om det skidt som er kristendom bliver jeg ofte med (fra kristne) at det hører gammel tid til, det er ikke længere relevant osv osv. Men heldigvis har vi endnu paven. Især ham tyskeren som er pave disse dage er en komplet galning.

Nu vil han banlyse alle kvinder som bliver præster, samt de biskopper som udnævner kvinderne.

Jeg er godt klar over, at dette vandvid ikke får danskere og nok heller ikke mange andre i verden til at forlade kristendommen eller blot katolisismen; men det gør ikke noget. Faktisk er jeg glad for alle de over 1 milliard mennesker som forbliver katolikker for det viser tydeligt, at de føler deres kult er hævet over resten af samfudnet.

Det er i øvrigt helt rigtigt for paven at stoppe kvinderne i at tale i menighederne, det står i antologien som de kristne er så vilde med, at kvinder skal tie stille.

“Som i alle de helliges menigheder skal kvinderne tie stille i menighederne. De må ikke tale, men skal underordne sig, sådan som loven også siger. Men hvis de vil have noget at vide, skal de spørge deres mænd hjemme, for det sømmer sig ikke for en kvinde at tale i menigheden. Eller er det fra jer, Guds ord er udgået, eller er det kun jer, det er nået til?

Hvis nogen mener, at han er profet eller har en åndsgave, skal han vide, at det, jeg skriver til jer, er et bud fra Herren. Hvis en ikke anerkender det, bliver han ikke selv anerkendt.

Første Korintherbrev, kapitel 5, vers 34 – 38”