På Nørremarkskolen – en folkeskole Vejle – bliver alle eleverne tvunget til at deltage i en kristen gudstjeneste hvis de ønsker at deltage i juleafslutningen på deres skole.

Det kristne parti Dansk Folkeparti kan selvfølgelig ikke se problemet i at fylde børnenes hovedet med overtro og historier som drab på homoseksuelle, alle ikke jøder m.m. Således udtaler Dansk Folkepartis uddannelsesordfører, Martin Henriksen:

“Når man lever i Danmark, så må man acceptere, at der er nogle traditioner blandet ind i folkeskolen. Dem skal vi bevare. Og så må man også forstå, at det at komme i kirke ved juletid ikke nødvendigvis er noget religiøst, men nærmere noget kulturelt. Jeg ser ikke noget problem i, at man deltager i et arrangement i en kirke. Det vil være en skam at frarøve eleverne den mulighed for indblik i dansk kultur,” til Jyllands-Posten fredag den 14. december 2007.

Det er løgn, at gudstjenester ikke er religiøse. Når præsten både beder Fadervor og velsigner de tilstedeværende, så er det religion.

Selvfølgelig skal vi ikke blot acceptere, at der findes traditioner, og at underkaste sig et ikke-eksisterende væsen som den kristne gud er meget problematisk, og alle rationelle mennesker ved det. At Martin Henriksen, og mange andre medlemmer af Folketinget, er hjernevaskede og dermed ikke i stand til, at tænke selvstændige tanker er et problem, der burde gøres noget ved til valgene; men desværre er der så få mennesker i Danmark, som besidder evnen til, at tænke frit, at dette ikke vil ske.

Det kom også til udtryk ved det netop overståede valg , hvor der ingen mulighed var for, at stemme på ikke-religiøse. Samtlige partier opstillede ved sidste valg praktiserende religiøse mennesker, og de fleste partier fik valgt disse folk.

Der blev valgt religiøse mennesker i følgende partier:
Socialdemokraterne
Det konservative folkeparti
Socialistisk Folkeparti
Ny Alliance
Dansk Folkeparti
Venstre

med andre ord er der kun to partier/lister jeg ikke ved om fik valgt religiøse: Det radikale venstre og Enhedslisten.

Læs mere: Skole tvinger muslimer i kirkeReligiøs tvangSkoles kirketvang møder ateistisk kritik